Δρ. Παναγιώτης Χρίστου
Χειρουργός Οφθαλμίατρος

🇨🇾🇧🇬🇧🇪

Καλώς ήλθατε στο τμήμα Οφθαλμολογίας του Ιατρικού Κέντρου ΕΛΠΙΣ. Ένα άρτια εξοπλισμένο Οφθαλμολογικό Κέντρο στη Πάφο, για αντιμετώπιση και θεραπεία οφθαλμολογικών παθήσεων, υπό την διεύθυνση του Δρ. Παναγιώτη Χρίστου.

Εδώ μπορούν οι ασθενείς να τύχουν μιας πλήρους οφθαλμολογικής εξέτασης για τη διάγνωση όλων των παθήσεων του οφθαλμού. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από παγκοσμίου φήμης οίκους και συνεχίζουμε ασταμάτητα να αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας.

Στο μοντέρνο και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χειρουργείο μας, προσφέρονται στο κοινό της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα εξειδικευμένες επεμβάσεις αφαίρεσης καταρράκτη, βλεφάρων, πτερυγίου, δακρυικών πόρων και άλλα.

Προσφέρουμε επίσης χειρουργική θεραπεία διαθλαστικών ανωμαλιών με τη χρήση ενδοφακών ανώτερης ποιότητας που θεραπεύουν τη μυωπία, αστιγματισμό και πρεσβυωπία.

  • Επεμβάσεις καταρράκτη
  • Επεμβάσεις βλεφάρων
  • Επεμβάσεις δακρυϊκών πόρων
  • Επεμβάσεις πτερυγίου
  • Χειρουργική αντιμετώπιση τραυμάτων.

Στο Οφθαλμολογικό Κέντρο ΕΛΠΙΣ γίνονται επίσης και ενδοοφθάλμιες ενέσεις θεραπευτικών παραγόντων για τη θεραπεία παθήσεων του αμφιβληστροειδή (διαβητικό μάτι, εκφύλιση της ωχράς κηλίας, απόφραξη αγγείων του αμφιβληστροειδή)

Προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτονται από το ΓεΣΥ καθώς επίσης και ιδιωτικά.

Μέσω της αφοσιωμένης ομάδας ειδικευμένων χειρουργών, νοσοκόμων, οπτομέτρων, ορθοπτικών , τεχνικών, ερευνών και άλλου προσωπικού, δεσμευόμαστε για την αριστεία στην υγειονομική περίθαλψη, την έρευνα και την ιατρική εκπαίδευση, ανακουφίζοντας τον άνθρωπο που πάσχει από οφθαλμικές παθήσεις.