προσωπικοι ιατροι

Στο Ιατρικό Κέντρο ΕΛΠΙΣ στελεχώνονται δύο έμπειροι προσωπικοί ιατροί (ΠΙ). Είναι ειδικοί ιατροί, με πολύχρονη εμπειρία σε ασθένειες εσωτερικής παθολογίας, οικογενειακής και προληπτικής ιατρικής καθώς και στο διαβήτη.

Ο Δρ. Χρίστος Χρίστου είναι ο διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου ΕΛΠΙΣ. Είναι ειδικός παθολόγος και διαβητολόγος. Ασχολείται ενεργά με την πρόληψη καθώς και την έγκαιρη διάγνωση της πάθησης αλλά και με ασθένειες εσωτερικής παθολογίας.

Μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό σημείωμα του γιατρού εδώ. Ο Δρ. Χρίστος Χρίστου είναι συμβεβλημένος ως προσωπικός ιατρός στο ΓεΣΥ και μπορείτε να τον επιλέξετε ως τον προσωπικό σας ιατρό.

Η Δρ. Στεφανία Χρίστου είναι ειδικός γενικός οικογενειακός ιατρός. Ασχολείται με την οικογενειακή και προληπτική ιατρική καθώς επίσης και με τη θεραπεία του διαβήτη και της υπέρτασης.

Μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό σημείωμα της γιατρού εδώ. Η Δρ. Στεφανία Χρίστου είναι συμβεβλημένη ως προσωπικός ιατρός στο ΓεΣΥ και μπορείτε να την επιλέξετε ως τον προσωπικό σας ιατρό.