Οι Γιατροί μας

Μια ομάδα υψηλού επιπέδου

Δρ. Χρίστος Χρίστου

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ / ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

Ο Δρ. Χρίστος Χρίστου είναι ο διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Ελπίς. Ο Δρ. Χρήστος Χρήστου είναι ιατρός υψηλής ειδίκευσης και ειδικότητας με πολυετή εμπειρία στην παθολογία, την οικογενειακή πρακτική και τις πρώτες βοήθειες.

Δρ Όλγα Χρίστου

Μικροβιολογος

Η γιατρός Όλγα Χρίστου γεννήθηκε στην Λεμεσό και αποφοίτησε από το Στ’ Γυμνάσιο Λεμεσού. Το 1981 αποφοίτησε από το Ιατρικό Ινστιτούτο Οδησσού με Άριστα και ακολούθως εργάστηκε στο νοσοκομείο EΛΠΙΣ της Αθήνας, όπου και απέκτησε την ειδικότητα της Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας. Είναι παντρεμένη με τον γιατρό Χρίστο Χρίστου και έχει τρία παιδιά. Το 1990 υπήρξε συνιδρύτρια Ιατρικού Κέντρου «ΕΛΠΙΣ», όπου διευθύνει το μικροβιολογικό εργαστήριο.

Δρ Στεφανία Χρίστου

Γενικος Ιατρος

Η Δρ Στεφανία Χρίστου έχει ολοκληρώσει την ειδικότητά της στη Γενική Ιατρική και στην Οικογενειακή Ιατρική. Είναι πολύ ικανή. Την ενδιαφέρουν οι εσωτερικές παθήσεις και ο σακχαρώδης διαβήτης.

Δρ Παναγιώτη Χρίστου

Χειρουργος οφθαλμιατρος

Ο Δρ Παναγιώτης Χρίστου είναι χειρουργός καταρράκτη με εμπειρία στις καινοτόμες μεθόδους αφαίρεσης καταρράκτη και premium ενδοφθάλμιους φακούς. Στο κέντρο μας εργαζόμαστε με τα πιο premium αναλώσιμα, φακούς και όργανα. Η ποιότητα της υπηρεσίας είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Δρ Νάιφα Γιώργος

Παιδιατρος

Ο Δρ Γιώργος Νάιφα είναι ένας εξειδικευμένος και καταρτισμένος παιδίατρος στο Ιατρικό Κέντρο ΕΛΠΙΣ. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ελλάδα και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Παιδοπνευμονολογία και παιδοαλλεργιολογία στο Λονδίνο και στην Παιδιατρική Ενδοκρινολογία στη Γλασκόβη.Το επιστημονικό ενδιαφέρον του Ιατρού επικεντρώνεται στην βρεφική και παιδική διατροφή, το παιδικό βρογχικό άσθμα και τις αλλεργίες.
Είναι το νεότερο μέλος του Ιατρικού Κέντρου Elpis.