Διαβάστε περισσότερα στο www.eyesurgery.cy

Οφθαλμολογικό Τμήμα

Καλώς ήρθατε στο Οφθαλμολογικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου ΕΛΠΙΣ. Ένα άρτια εξοπλισμένο Οφθαλμολογικό Κέντρο στην Πάφο, για θεραπεία και θεραπεία οφθαλμολογικών παθήσεων, υπό τη διεύθυνση του γιατρού Παναγιώτη Χρήστου.

Εδώ οι ασθενείς μπορούν να υποβληθούν σε πλήρη οφθαλμολογική εξέταση για τη διάγνωση όλων των οφθαλμικών παθήσεων. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από οίκους παγκοσμίου φήμης και συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας.

Στο σύγχρονο και υπερσύγχρονο χειρουργείο μας, στο κοινό της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα προσφέρονται εξειδικευμένες επεμβάσεις αφαίρεσης καταρράκτη, βλεφάρων, βλεφάρων, δακρυϊκών πόρων και άλλων.

Προσφέρουμε επίσης χειρουργική θεραπεία διαθλαστικών σφαλμάτων με χρήση ενδοφθάλμιων φακών ανώτερης ποιότητας που θεραπεύουν τη μυωπία, τον αστιγματισμό και την πρεσβυωπία.

    • Επεμβάσεις καταρράκτη
    • Βλεφαροεπεμβάσεις
    • Επεμβάσεις δακρυϊκού πόρου
    • Λειτουργίες πτερυγίου
    • Χειρουργική θεραπεία τραυμάτων.

Στο Οφθαλμολογικό Κέντρο ΕΛΠΙΣ πραγματοποιούνται επίσης ενδοφθάλμιες ενέσεις θεραπευτικών παραγόντων για την αντιμετώπιση παθήσεων του αμφιβληστροειδούς (διαβητικός οφθαλμός, εκφύλιση ωχράς κηλίδας, απόφραξη αγγείου αμφιβληστροειδούς).

Προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτονται από το NHS καθώς και ιδιωτικά.

Μέσω της αφοσιωμένης μας ομάδας ειδικευμένων χειρουργών, νοσοκόμων, οπτομετρών, ορθοπτών, τεχνικών, ερευνών και άλλου προσωπικού, δεσμευόμαστε για την αριστεία στην υγειονομική περίθαλψη, την έρευνα και την ιατρική εκπαίδευση, παρέχοντας ανακούφιση σε άτομα που πάσχουν από οφθαλμικές παθήσεις.