Εάν είστε τουρίστας

Παροχή πρώτης τάξεως ιατρικών υπηρεσιών σε μεγάλο αριθμό τουριστών στην Πάφο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η αποστολή μας

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, την προώθηση της ευεξίας και τη βελτίωση της ζωής με εξατομικευμένη φροντίδα.

Οι Στόχοι μας

Στόχος μας είναι να δώσουμε προτεραιότητα στην ευημερία των ασθενών, να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα που εξυπηρετούμε.

Η κλινική

Η Κλινική δεσμεύεται να παρέχει ιατρική φροντίδα υψηλής ποιότητας, να ενθαρρύνει ένα περιβάλλον με επίκεντρο τον ασθενή και να προάγει τη συνολική ευεξία.

Ασφάλιση

Ο Δρ. Χρήστος Χρήστου και οι συνεργάτες του παρέχουν πρώτης τάξεως ιατρικές υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό τουριστών στην Πάφο και τις γύρω περιοχές για περισσότερα από 20 χρόνια.

Προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης

Όπου ισχύει, αποδεχόμαστε όλα τα έγκυρα συμβόλαια ταξιδιωτικής ασφάλισης και ιδιωτικά προγράμματα ασφάλισης υγείας.

Το διοικητικό μας τμήμα είναι υπεύθυνο για την ειδοποίηση της ασφαλιστικής εταιρείας και την αποστολή όλων των απαιτούμενων εγγράφων, ιατρικών εκθέσεων και ιατρικών εξόδων στην εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης. Όταν οι ασθενείς πάρουν εξιτήριο, τακτοποιούμε όλες τις έγκυρες απαιτήσεις απευθείας με την ασφαλιστική εταιρεία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με οποιοδήποτε συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης πριν προγραμματίσετε ένα ραντεβού, το διοικητικό μας τμήμα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Τοποθεσία

Το Ιατρικό Κέντρο Ελπίς βρίσκεται σε περιοχή με εύκολη πρόσβαση στις κύριες οικιστικές και τουριστικές ζώνες της Πάφου. Δείτε την τοποθεσία μας στον παρακάτω χάρτη: